www.midicamping.nl

Slide 1

 

 

 

Reglement verhuurchalets

 Aankomst- en/of vertrektijden:

Op de aankomstdag bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom. Op de vertrekdag moet het chalet om 12.00 uur weer vrij zijn. Op deze manier hebben wij nog de tijd om het chalet te controleren en evt. schoon te maken.

Huisdieren:
* Door ervaringen met allergieën bij andere huurders is uw huisdier en/of het huisdier van uw visite niet welkom in een verhuurchalet.

Roken:
* de chalets zijn rookvrij.

Betaling.
* het faktuur van het verhuurchalet mag in twee delen betaald worden. Het eerste deel voor 1 april of direkt na reserveren en het tweede deel een maand voor aankomst.

Algemeen.

We zijn blij dat u gekozen hebt voor een verblijf op onze Midicamping. We zullen er alles aan doen om het verblijf prettig te laten verlopen Helaas kan dit niet zonder een aantal opgestelde 'huis'regels Midicamping van der Burgh.
Omdat wij ons bij de Recron hebben aangesloten moeten we ook hun regels doorvoeren. U kunt ze vinden op de site www.recron.nl.


Openingstijden:
* De receptie is geopend in het voor- en naseizoen van 9.00 uur tot 11.30 uur en van 14.00 uur tot 20.00 uur. Tijdens het hoogseizoen en de reguliere schoolvakanties zijn de openingstijden van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 21.00 uur.
* Voor dringende gevallen zijn wij natuurlijk buiten deze tijden ook bereikbaar.
* Indien wij niet thuis zijn, hebben we een bordje naast de deur waarop staat “melden aan de overkant”. U kunt dan met uw vragen naar Dhr. A van der Burgh Sr. in het chalet aan de andere kant van het erf.
* Bij de receptie is alle informatie over en een routebeschrijving naar de huisartsen van Rockanje en/of de huisartsenpost te Hellevoetsluis verkrijgbaar,

Overlast.
* Tussen 22.00 uur en 8.00 uur mag de nachtrust niet worden verstoord.
* Ook overdag mag geen overlast worden veroorzaakt door bijv. radio, tv, motorvoertuigen, het bespelen van een muziekinstrument, enz. Let ook op uw volume tijdens een (mobiel) telefoongesprek.
* U bent als recreant verantwoordelijk voor het naleven van de regels door u, uw gezin, uw bezoek en evt. uw dieren.

Bezoekers:
* Uw bezoek is welkom. Zij mogen, nadat zij zich gemeld hebben bij de receptie, gratis het kampeerterrein op.
* Overnachtende bezoekers moeten een nachtregistratieformulier invullen. U begrijpt hopelijk dat er max. 5 personen in het chalet kunnen verblijven.
* De bezoekers moeten hun auto parkeren op de buitenparkeerplaats. Zo staan zij nooit voor een dicht slagboom om 22.00 uur en houden ze de plaatsen vrij voor de kampeerders.

Verkeer:

* Op de standplaats is een auto niet toegestaan.
* Vermijd het rijden over de camping en als het niet te vermijden is rijdt dan stapvoets (5 km/uur).
* Auto’s dienen uitsluitend te worden geparkeerd op de parkeerplaatsen. Dus niet langs de straat.
* Voor het behoud van het terrein kan het nodig zijn dat er een toegangsverbod geldt voor alle voertuigen. Haal dus geen afzettingen weg want deze staan er niet zonder reden.

Barbecuen:
* Barbecuen en/of gebruik van een vuurkorf mag als u voorzorgsmaatregelen neemt, zoals een emmer water of blusmiddel in de buurt en voldoende afstand tot caravan of tent. Zorg dat uw plezier geen overlast betekent voor uw medekampeerders; houd o.a. rekening met de windrichting.
* Gebruik zonodig tegels zodat het gras niet verbrandt.

Post en telefoon.
*Dringende berichten worden vanzelfsprekend persoonlijk aan u doorgegeven. Andere telefoonberichten worden aangeplakt bij de receptie, evenals inkomende post.

Bijzettentje.
* U mag 1 bijzettentje van max. 6 m2 gratis op uw plaats zetten. Bij leegstand van meer dan 1 week moet het tentje opgeruimd worden.

Afvalverwerking.
Wij verzoeken u vriendelijk om te helpen onze camping en het chalet schoon en aantrekkelijk te houden, verwerk uw afval op de juiste manier en voorkom zwerfafval.

  • Huisvuil kunt u, in afgesloten zakken, in de container deponeren.
  • Glas kunt u kwijt in de glasbak.
  • Papier kan in de papiercontainer.
  • Karton dient u, zo plat mogelijk, bij het huisvuil te voegen.
  • Batterijen kunt u kwijt in de speciale bak in de wasmachineruimte.
  • Afvalwater mag niet worden geloosd in greppels en sloten.
  • Olie, vetten of chemische stoffen mogen nooit in het riool.
  • Groen afval zoals gras, groenten, fruit, oud brood enz. kunt u bij de dieren brengen.
  • Grof vuil, grote hoeveelheden of grote stukken afval dienen in overleg te worden afgevoerd. Aan de afvoer en verwerking van dit afval zijn kosten verbonden. Zet geen grof vuil naast de containers.
  • Iedere keer bij vertrek dient u uw chalet en de tuin volledig opgeruimd en netjes achter te laten, vrij van afval en losse voorwerpen.

Sancties.
* Het aantasten van de sfeer door wanordelijk of agressief gedrag, het plegen van vandalisme, overmatig alcoholgebruik of door welke oorzaak dan ook, of het in diskrediet brengen van de goede naam van Midicamping van der Burgh, evenals het zich niet houden aan de aanwijzingen door of vanwege de campingeigenaar gegeven, worden als overtreding van de regels beschouwd. Overtreding van deze regels kan leiden tot ontzegging van de toegang tot de camping voor kortere of langere duur, dan wel tot beëindiging van de standplaatsovereenkomst. U bent als recreant verantwoordelijk voor het naleven van de regels door u, uw gezin, uw bezoek en evt. uw dieren.

Aanspraken.
* De eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen als gevolg van weersinvloeden, brand, diefstal, aanrijding, vernieling, vandalisme of mogelijke gevolgen in de ruimste zin van het woord. Dit geldt ook tijdens de activiteiten welke op en/of buiten de camping georganiseerd worden
* De ondernemer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het onklaar raken van faciliteiten en/of voorzieningen. Aanspraken, schadevergoeding of restitutie van staangeld kunnen niet worden gehonoreerd.

Betaling.
het faktuur van het verhuurchalet mag in twee delen betaald worden. Het eerste deel voor 1 april of direkt na reserveren en het tweede deel een maand voor aankomst.

Annuleren.
Indien u gereserveerd hebt dan kunt u binnen 24 uur kosteloos annuleren. Na deze 24 uur gelden onderstaande regels.
Na het reserveren van uw vakantie, mondeling of schriftelijk, bent u bij annulering verschuldigd:
* Tot 3 maanden voor ingangsdatum                     15%
* Tot 2 maanden voor ingangsdatum                     50%
* Tot 1 maand voor ingangsdatum                         75%
* Binnen 1 maand voor ingangsdatum                    90%
* Vanaf een week voor de aankomstdag of tijdens de vakantie       100%
U bent zelf verantwoordelijk voor het evt. afsluiten van een annuleringsverzekering welke u bij iedere verzekeringsbank kunt afsluiten.
Als u kunt aantonen dat u door overmacht (ziekenhuisopname, overlijden, ed.) genoodzaakt bent uw vakantie te annuleren dan kan dit natuurlijk kosteloos. 

Ten slotte………...
* Hoewel wij onze uiterste best doen om uw verblijf op onze camping zo goed mogelijk te laten verlopen, kan het toch zijn dat u een klacht, opmerking, aanmerking of idee heeft. Laat het ons zo snel mogelijk weten zodat we er iets mee kunnen doen. Als u nog vragen heeft of iets is niet duidelijk kom dan gerust naar ons toe. 
 

Heeft u een leuk verblijf gehad op de Midicamping of viel het tegen?
Geef uw review via verschillende kanalen op mijncomplimenten/midicamping.
(facebook,zoover,googlemaps,Yelp)