www.midicamping.nl

Slide 1

Voor alle watersportfans is Voorne Putten een Walhala.

Kitesurfen op het strand van Rockanje!


Kitesurfen is wereldwijd de snelst groeiende sport van de afgelopen jaren. Dit maakt kitesurfen  inmiddels  tot een volwassen sport die niet meer weg te denken is uit het strandbeeld.


       

Nu ook op het strand van Rockanje!
Klik hier voor meer informatie over lessen, clinics, suppen enz. (kite school Rockanje)

 

Windsurfen

Het gevoel van vrijheid dat de surfer ervaart wanneer hij voortsnelt over het water heeft windsurfen tot één van de populairste avontuurlijke sporten ter wereld gemaakt.

De waterrijke Zuid-Hollandse eilanden bieden surfers volop mogelijkheden om hun sport te beoefenen. Dat kan zowel op zoet als op zout water. Op het strand van Rockanje, Oostvoornse Meer, het Haringvliet, de Brielse Maas, de Bernisse, het Grevelingenmeer en de Noordzee.

Het Oostvoornse Meer heeft zich met faciliteiten op de surfsport toegelegd, Bij de Brunotti Beachclub kan je terecht voor diverse opleidingen en verhuurmogelijkheden.


   

Vanuit heel Nederland komen surfers naar het strand van de Maasvlakte 2 om te surfen. Vooral de hoge golven op dit meest westelijke stukje Noordzeestrand van Nederland vormen de grote uitdaging.

 

 

Varen met of zonder vaarbewijs:

In hellevoetsluis is een zeilschool waar jong en oud terecht kan.
 

Indien u in het bezit bent van een vaarbewijs kunt u ook een boot huren bij: http://www.zeilschool-hellevoetsluis.nl

Als u niet in het bezit bent van een vaarbewijs kunt u als eigen schipper erop uit varen met een gehuurde sloep 

Vanuit Oostvoorne kunt u van mei t/m september een vaartochtje maken met onze Maatsloep "Amigo". U bent uw eigen schipper, een vaarbewijs is niet nodig, enige vertrouwdheid met het varen en water is wel gemakkelijk. Het scheepje heeft een buiskap voor winderig weer, kussens voor een prettige zit en is voorzien van een kleine Vetus dieselmotor voor een rustige vaart. Het vaartuig mag worden gebruikt door maximaal 6 personen / 4 volwassenen en 4 kinderen op het Brielse Meer. Hotel/restaurant "Het wapen van Marion" verzorgt op uw verzoek een picknickmand vanaf € 14,75 p.p. Tel.no: 0181 - 489399


 

Waterskieën:

Heeft u liever zelf de touwtjes in handen probeer dan om te gaan waterskieën.

Duiken:

In het Oostvoornse meer is het water zeer helder. Zelfs zo helder dat dit één van de beste duikplaatsen is in Nederland.

Heeft u een leuk verblijf gehad op de Midicamping of viel het tegen?
Geef uw review via verschillende kanalen op mijncomplimenten/midicamping.
(facebook,zoover,googlemaps,Yelp)