www.midicamping.nl

Een andere mogelijkheid om deze hopon hopoff toer te maken is met de boot Liquenda. Zij varen van 9 juli tm 24 september.

Heen en weer

De Linquenda II vervoert in de zomermaanden wandelaars en fietsers van en naar Middelharnis, Stellendam en Tiengemeten. Op deze tochten wordt niet gezeild en fungeert ons zeilschip als motorboot. U geniet van de wind, het water en vaak ook…de zon. En ook voor koffie en thee en zelfgemaakte appeltaart kunt u bij ons terecht.

U stapt op in Hellevoetsluis bij onze ligplaats, Tramhaven 1, zie contactpagina.

In Middelharnis stapt u op bij Havenhoofd 6.

Maximaal vervoeren wij 35 personen. U kunt telefonisch reserveren.

 

Middelharnis

Middelharnis beschikt over een uniek winkelcentrum met de naam D’n Diek. Een 2 km lange winkeldijk met een gevarieerd winkelaanbod met terrassen op en onder aan de dijk en in de straten die uitkomen op de dijk. Het winkelcentrum grenst aan de pittoreske oude dorpskernen van Middelharnis en Sommelsdijk maar ook aan de unieke jachthaven van Middelharnis omringd met diverse terrassen waar het goed toeven is. Iedere woensdag is er weekmarkt in het centrum van Sommelsdijk.

Stellendam

In Stellendam kunt u een bezoek brengen aan de visafslag of de zeehondenopvang A Seal. Bij A Seal kun je echte zeehonden van heel dichtbij bekijken. Je kunt ook zien hoe de vele vrijwilligers de dieren dagelijks verzorgen en je komt van alles te weten over de verschillende zeehonden die leven in ons gebied. Maar A Seal is meer dan alleen een zeehondenopvang! Bij A Seal voelt het net of je in zee bent. Je klimt op zandbanken en geniet van een uitzicht wat je nog nooit eerder zo hebt gezien. Wie goed kijkt in boeien en aangespoelde zeecontainers, ontdekt allerlei leuke weetjes over het redden van mens en dier.

Direct naast de opvang ligt het restaurant Zoet of Zout. In dit sfeervolle restaurant kun je heerlijk lunchen of dineren en genieten van het uitzicht over het Haringvliet. Het restaurant beschikt over een groot terras met speeltuin, ook binnen is er een speelhoek ingericht.

De Linquenda II meert af aan de steigers voor de sluis aan de kant van het Haringvliet.

Tiengemeten

Er zijn van die plekken in eigen land die je gezien moet hebben. Tiengemeten bijvoorbeeld. Een gek stukje Nederland. En tegelijk o zo Hollands. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Proef de sfeer van het Hollandse platteland van toen. Bezichtig de musea, gevestigd in monumentale boerenhoeves. Kijk uit over de rivier en het weidse vlakke land. En strijk daarna lekker neer op een terrasje.

U kunt op- en afstappen waar u wilt. U kunt dus wandelen of fietsen naar Stellendam of Middelharnis en met ons terugvaren naar Hellevoetsluis. Of andersom! Plan uw eigen dag naar eigen behoeften!

Inmiddels zijn er al vaste klanten die alleen komen voor het meevaren en de lekkere appeltaart! Ieder zijn eigen ding!

Tarieven:

Hellevoetsluis van/naar Middelharnis of Stellendam: volwassenen € 7,50 (retour € 10,-) Kind tot 12 jr. € 5,- (retour € 7,50)

Hellevoetsluis of Middelharnis van/naar Tiengemeten: volwassenen € 11,- (retour € 13,50) Kind tot 12 jr. € 6,- (retour € 8,50)

De dienstregeling is:

 2017
 
 
 
 
 
Zondag 9 juli tm 24 sept
vertrek 10:30
vanuit Hellevoetsluis
aankomst +/- 12:00
Tiengemeten
 
vertrek 15:00 uur
vanuit Tiengemeten
aankomst 17:00 uur
Hellevoetsluis 
 
 
 
Dinsdag 9 juli tm 27 aug
Vertrek 9:30
vanuit Hellevoetslui
aankomst 10:15
Middelharnis
 
Vertrek 10:30
vanuit Middelharnis
Aankomst 11:15
Hellevoetsluis
 
Vertrek 16:00
vanuit Hellevoetsluis
Aankomst 16:45
Middelharnis
 
 Vertrek 17:00 uur
vanuit Middelharnis
Aankomst 17:45
Hellevoetsluis 
 
 
 
 Woensdag 9 juli tm 24 sept
Vertrek 9:30
vanuit Hellevoetsluis
Aankomst 10:15
Middelharnis
 
Vertrek 10:30
vanuit Middelharnis
Aankomst 11:30
Tiengemeten
 
Vertrek 15:00
vanuit Tiengemeten
Aankomst 16:00
Middelharnis
 
Vertrek 16:00
vanuit Middelharnis
Aankomst 16:45
Hellevoetsluis
 
 
 
Donderdag 9 juli tm 27 aug
Vertrek 9:00
vanuit Hellevoetsluis
Aankomst 9:30
Stellendam
 
Vertrek 9:30
vanuit Stellendam
Aankomst 11:30
Tiengemeten
 
Vertrek 15:00
vanuit Tiengemeten
Aankomst 17:00
Stellendam
 
Vertrek 17:00
vanuit Stellendam
Aankomst 17:30
Hellevoetsluis

Heeft u een leuk verblijf gehad op de Midicamping of viel het tegen?
Geef uw review via verschillende kanalen op mijncomplimenten/midicamping.
(facebook,zoover,googlemaps,Yelp)